Dardan Molliqaj arrestohet duke hyrë në emision televiziv

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj është arrestuar para pak minutash afër zyrave të T7, duke hyrë në emisionin Pressing.

Ai ishte i ftuar atje për të diskutuar lidhur me protestën e fundit kundër shtrenjtimin të energjisë dhe për arrestimin e aktivistit të PSD-së sot.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.