Komuna e Prizrenit me aktivitete për mbjelljen e luleve dhe pastrimin e parqeve 🌷

Pranvera ka filluar në Prizren dhe së bashku me të kanë filluar edhe aktivitetet e komunës për mbjelljen e luleve, pastrimin e parqeve dhe kositjen e hapësirave të gjelbërta.

Ftojmë qytetarët për bashkëpunim në ruajtjen dhe mirëmbajtjen e tyre, thuhet në komunikatën e KK të Prizrenit.

🌞🌿🌿🌷🌷

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.