Ndërron jetë atdhetari Sinan Shehu, babai i Edin Shehut drejtorit të Administratës në Komunēn e Prizrenit👇BAB na le shumë herët..

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se ka ndërruar jetë babai ynë Sinan Shehu, varrimi do të bëhet me datë 22.06.2024 me iqindi, ndërsa namazi falet në Xhamin e Terzimahallës.

Babin përherë do ta kujtojmë si një njeri atdhetarë, i dashur dhe bamirës!, ka shkruar djali i tij Edin Shehu drejtor i Administratës në KK Prizren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.