Në Veri të Kosovës shfaqen posterë të Vuçiq, “Komandant Suprem po të presim”👇Posterë me fotografi të presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, dhe me mbishkrimin “Komandati suprem, po të presim”, janë vendosur në disa objekte në katër komunat veriore.

Në fotografi shihet Vuçiqi dhe pas tij ushtria serbe, raporton “Kosovo Online”.

Posterët janë vendosur në ndërtesa, shtëpi, lokale dhe hapësira publike.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.