78% e votuesve shprehen kundër ligjit që lejon shtatzëninë e asistuar

78% e votuesve shprehen kundër ligjit që lejon shtatzëninë e asistuar 👇

Sipas një sondazhi të realizuar nga “Debat Plus” në Rtv Dukagjini mbi 78% e votuesve janë shprehur se janë kundër ligjit që lejon shtatzëninë e asistuar, raporton Rtv Besa.

Në pyetjen se a duhet të miratohet ligji që lejon shtatzëninë e asistuar nga 5,700 votues vetëm 1,100 janë shprehur Po derisa 4,600 persona kanë kundërshtuar këtë iniciativ.

Derisa deputeti i cili e kundërshton hapur këtë ligj Eman Rrahmani tha “Gjithmonë i fitoj sondazhet” dhe bëri thirje udhëheqësit të emisionit Ermal Panduri të ftoj më shumë në emisione të tilla.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.