Arrestohet shoferi që shqetësonte qytetarët me muzikë të lartë, kishte 225 gjoba

Prej kohësh një veturë e tipit BMW po shqetësonte qytetarët e Prishtinës me lëvizje e

Read More

Qytetari e gjen një portofol me 470 euro në të, policia ia kthen pronarit

Policia e Kosovës, stacioni në Kllokot ka bërë të ditur se një qytetar me inicialet

Read More

Gjermania merr deri në 60 mijë profesionistë nga Ballkani, përfshihet edhe Kosova

Gjermania ka publikuar të mërkurën draft-reformat për imigracionin, trajnimin e aftësive dhe promovimin e imigracionit

Read More

Apeli e kthen në rikgjykim rastin e Shaban Gogajt për vrasjen e Agonis Tetajt

Gjykata e Apelit ka anuluar aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Pejë dhe ka kthyer në

Read More

Gjyqtarja e parë me mbulesë në SHBA, u betua me dorë mbi Kuranin e Shenjtë

Nadia Kahf, një avokate e ligjit për familjen dhe imigracionin, filloi karrierën e saj si

Read More

Komuna e Prishtinës ndan 500 mijë euro për blerje të 100 biçikletave inteligjente për kryeqytetin

Komuna e Prishtinës po planifikon të ndajë 500 mijë euro për blerje të biçikletave inteligjente

Read More