Ku po vemi? – Nga:Bledi Filipi

Nga:Bledi Filipi Ku po vemi? Nuk kanë të sosur debatet dhe diskutimet tek ne. Sa

Read More

Ku po vemi? – Nga:Bledi Filipi

Nga:Bledi Filipi Ku po vemi? Nuk kanë të sosur debatet dhe diskutimet tek ne. Sa

Read More

ESEJA QË NUK U HARTUA PËR GJYSHET

ESEJA QË NUK U HARTUA PËR GJYSHET Nga: Ditar Kabashi 1. Meqë kompleksi i shkollës

Read More

ZË PËR KLITHMËN E HESHTUR

Shkruan: Ditar KABASHI Kosova ka parë padrejtësi, shtypje, diskriminim, luftëra… dhe të gjitha këto i

Read More

PIKAT E DOBËTA TË SERBISË

Kur flet Vuçiqi për fuqinë e ekonomisë dhe të shtetit të Serbisë, tingëllon sikur flet

Read More