Agusholli: Në asnjë moment nuk jam tërhequr prej qëndrimeve të mia kundër martesave të gjinisë së njëjtë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Gramos Agusholli, ka reaguar pas deklaratës së deputetit Haki Abazit, në lidhje me pretendimin e tij se deputetët e VV-së janë kërcënuar dhe fyer nga brenda partisë për mosvotimin e Ligjit të Kodit Civil.

Në një prononcim për Gazeta Blic, Agusholli tha se në asnjë moment nuk është tërhequr prej qëndrimeve të tij për martesat e gjinisë së njëjtë, dhe se qëndrimet janë publike.
“Unë në asnjë moment nuk jam tërhequr prej qëndrimeve të mia për martesat e gjinisë së njëjtë. Qëndrimet janë publike”, tha ai.Tutje ai tha se nuk i ka dëgjuar deklaratat e deputetit Abazi dhe se nuk ka asnjë koment në lidhje me ato deklarata të tij, por që tha se Abazi nuk ka autorizim të flasë në emrin e tij.

“Ndërsa, për deklaratat e kolegut Haki Abazi, nuk kam koment, sepse nuk i kam dëgjuar. Përndryshe nëse deklaratat e tij kanë qenë për mua, konsideroj se nuk ka autorizim të flasë në emrin tim“, përfundoi Agusholli.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.