Aksident mes veturës dhe trotinetit elektrik në Prishtinë

Numri i përdoruesve të trotinetëve elektrikë ka pësuar rritje në kryeqytet. Një aksident trafiku mes veturës dhe një trotineti elektrik ka ndodhur sot në Prishtinë.

Fotografina është publikuar në faqen “vrojtuesit e lagjes”, teksa është apeluar që të ndërmirren masa.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.