Aksidenti mes veturës së Policisë dhe një autobusi në rrugën Mitrovicë-Prishtinë

Katër të lënduar në aksidentin mes veturës së Policisë dhe një autobusi në rrugën Mitrovicë-Prishtinë

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.