Aksioni i Inspektorëve të Tregut për inspektimin e mishtoreve në Prizren

Gjatë javës së kaluar, Inspektorët e Tregut inspektuan mishtoret e qytetit, dy prej tyre në fshat.

Qëllimi i inspektimit: Dokumentacioni i biznesit, evidenca e shitjes, kuponat e konsumatorëve, saktësia në matjen e mishit dhe produkteve tjera nga mishi, siguria e përgjithshme e produkteve për konsum.

Janë inspektuar gjithësej 20 mishtore, biznese të cilat tregtojnë mishin dhe produktet e tij, thuhet në njoftim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.