Albin Kurti bën iftar në Prizren

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti sot ka marrë pjesë në iftarin e organizuar nga kryetari i grupit multietnik Enis Kervan.

Në iftar morën pjesë edhe zv Kryeministrja Rexhepi,ambasador dhe disa deputet të Kuvendit të Kosovës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.