Ambasadori Abbott uron Fitër Bajramin: Ju uroj gëzim, paqe dhe prosperitet

Ambasadori i Britanisë së Madhe Nicholas Abbott, i ka uruar besimtarët myslimanë me rastin e festës së Fitër Bajramit.Në urimin e tij ai ka thënë se dëshiron të ketë gëzim, paqe dhe prosperitet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.