Ambasadori gjernan Rohde: Faleminderit Policisë për ndërhyrjen e shpejtë në Prizren ku një person vendosi flamurin e UÇK së në një autobus të sërbisë


Dioqeza e Rashkës-Prizrenit tha se dje një person ka vendosur një flamur me logon e UÇK-së në autobusin që transportonte disa sërbë nga Serbia.

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde e ka falënderuar Policinë dhe qytetarët kosovarë për “ndërhyrjen e shpejtë”.

“Faleminderit për ndërhyrjen e shpejtë të qytetarëve kosovarë dhe Policisë së Kosovës kur një prift i Kishës Ortodokse Serbe u sulmua fizikisht dje në Prizren. Ky guxim civil meriton duartrokitje!👏🏽”, shkroi Rohde në “X”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.