Ardian Sejdiu: Turp, edhe Prokuroria e Kosovës në shërbim të së keqës dhe nën diktatin e organizatava anti familje!

Edhe Prokuroria e Kosovës në shërbim të së keqēs dhe nën diktatin e organizatava anti familje!
Çdo institucion i këtij vendi po e humbë besimin te popullata, prandaj po e boshatisim vendin deri sa të vjen një ditë që të mbesin vetēm godinat institucionale !
Turp, n’çfarë gjendje e keni pru vendin!, ka shkruar në facebook, Ardian Sejdiu/RTI

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.