Arrestohet personi që dyshohet se rrahu Aliun në Mitrovicë

Është arrestuar personi që ka rrahur Aliun nga komuniteti rom në Mitrovicë.

Këtë e ka konfirmuar për Indeksonline zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Mitrovicës, Avni Zaiti.

Ky rast është përcjellur me reagime të shumta, duke theksuar faktin se Aliu, 29-vjeçar është me aftësi të kufizuara.

Ai njihet në Mitrovicë dhe ndihmohet nga qytetarët shkaku i kushteve të rënda./Indeksonline/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.