Asambleisti Gashi: Mashtrimi ka emër!, Betoni nuk është larguar në shtegun e ecjes mbi Kalanë e Prizrenit

Të Enjten e kaluar u alarmua i tërë Prizreni për betonizimin e shtegut të ecjes mbi Kalanë e Prizrenit. Të nesërmen, Komuna e Prizrenit me pompozitet lajmëroi se operatori ekonomik e ka larguar “betonin e shëmtuar” nga shtegu i ecjes. Por ky lajm dul se nuk është i vërtetë. Populli është mashtruar! Betoni nuk është larguar dhe këtë e dëshmojnë fotot e realizuara sot nga vendi i ngjarjes.

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore – Prizren – shtegu me sa doket është brenda kufijve të Qendrës Historike të Prizrenit. Do të ishte mirë ta inspektoni lokalitetin e raportuar.” Ka shkruar asambleisti Ilir Gashi në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.