Asambleisti Ilir Gashi kandidati më i votuar i Vetëvendosjes në Prizren

Nga rezultatet preliminare për asamlenë komunale të Prizrenit kuvendari Ilir Gashi rezulton të jetë asambleisti më i votuar me mbi 1237 vota nga kandidatët e Vetëvendosjes në Prizren.

Kuvendari Ilir Gashi edhe në mandatin e kaluar ka qenë njëri ndër kandidatët më të votuar për asambleistë nga Vetëvendosja.

Në këto vota nuk janë të llogaritura votat me kusht dhe ato nga diaspora.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.