Gjashtë të arrestuar në aksionin kundër krimeve ekonomike dhe korrupsionit

Policia e Kosovës është duke zhvilluar një aksion kundër krimeve ekonomike dhe korrupsionit. Raportohet se

Read More

Memli Krasniqi: Prizrenasit e duan dhe e meritojnë. Shaqir Totajn

Kemi qenë me qytetarët e Prizrenit gjithmonë, e tash do ta bëjmë edhe qeverisjen që

Read More

Qytetari gjen portofolin me rreth 250 euro në Prizren – e dorëzoi në polici

Policia e Kosovës ka njoftuar se një qytet ka dorëzuar një portofol me një shumë

Read More

Prizren: Aktakuzë për falsifikim të parasë

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër A.K., për

Read More

Shtrenjtohen biletat e autobusëve në Kosovë

Çmimi i derivateve të naftës është ngritur dukshëm në Kosovë. E bashkë me këtë ngritje,

Read More