Bajraktari përzgjidhet për të ndjekur Akademinë Ushtarake Mbretërore, Abbott: Kjo është mrekulli

Pjesëtarja e Forcës së Sigurisë së Kosovës Lirjona Bajraktari, është përzgjedhur për të ndjekur akademinë ushtarake mbretërore në Sandhurst.

Këtë e ka bërë të ditur ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë Nicholas Abbott, i cili ka thënë se është e mrekullueshme të shohesh se si pjetarët e përkushtuar të FSK-së, po marrin pjesë në në një nga institucionet kryesore ushtarake në botë.

“Kam pasur kënaqësinë të takoj sot anëtaren e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Lirjona Bajraktari, e cila është përzgjedhur për të ndjekur Akademinë Ushtarake Mbretërore në Sandhurst. Është e mrekullueshme të shohësh më të ndriturit dhe më të përkushtuarit e FSK-së, duke marrë pjesë në një nga institucionet ushtarake kryesore në botë në MB”, ka shkruar Abott në Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.