Bekim Hamëz Jashari: Bashkë me mixhën e dashur Rifat, nipa dhe miq në një iftar madhështor që na kujton iftarët që organizonim dikur kur sofra  ishte plotë, me babën Shaban, burra, djem, nipa, shokë, miq e dashamirë

Në këtë muaj të madhërishëm të Ramazanit lutëmi për harmoni, solidaritet dhe bashkim për të mirën e përbashkët.

Shqiptarë, pavarësisht besimit fetar, që duam shtetin dhe kombin jemi një dhe bashkë duhet të ecim para për të jetësuar idealin e të parëve tonë!

Të fala!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.