Erdogan: Mbështesim dialogun Kosovë-Serbi dhe presim që palët të demonstrojnë qasje konstruktive

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është pritur sot në takim nga presidenti i Turqisë, Rexhep

Read More

Presidenti Erdoğan takon kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti

Në agjendë janë edhe pikëpamjet për çështjet rajonale dhe ndërkombëtare, në veçanti për Ballkanin. Presidenti

Read More

Qipro s’lejon simbolet e Kosovës në Kampionatin Evropian të Karatesë

Shteti i Qipros ku po mbahet Kampionati Evropian i Karatesë, nuk ka lejuar që të

Read More

Boshnjaku i cili po shkon për në Qabe në këmbë ndalon në Mitrovicë👇

Boshnjaku Enver Beganoviq, i cili është nisur nga qyteti Wels në veri të Austrisë, do

Read More