Dalin detajet,ndërtuesi i banesës kolektive në Prizren është politikani Lulzim Kabashi nga AAK dhe disa ish politikan tjerë nga Prizreni

Ditë më parë Komuna e Prizrenit ka pajisur me leje disa parcela afër zonës historike të Prizrenit.
Sipas informatave nga leja e ndërtimit të cilën e posedon edhe Tv Besa si ndërtues rezulton të jetë K-Group pronë e politikanit nga AAK Lulzim Kabashi,derisa një pjesë e pronës rezulton të jetë një Ish Politikani dhe ish-ministri Mahir Jakgjillar, derisa si bashkëpjesmarrës sipas informatave del të jetë po edhe një ish politikan tjetër Besnik Krajku si dhe një ish kandidat tjetër nga AAK Besnik Krasniqi si dhe disa parcela të qytetarëve të tjerë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.