Deklarohet gruaja me mbulesë në Paradën LGBTQI: Pjesëmarrësit e kanë shfrytëzuar rastin, po ta dija s’do të pranoja

Sot në Prishtinë po mbahet Parada e LGBTIQ.

Një nga momentet ishte edhe prezenca e një gruaje me mbulesë që po i printe Paradës.

Por, sipas raportimit të Nacionales, gruaja nuk ia kishte idenë se ishte në paradë.

Sipas gazetarit të Nacionale që po e përcjellë paradën, ka thënë se ajo nuk ka dalur në paradë por ka qëlluar aty dhe ka pyetur se çfarë po ndodhë.

Ajo ka thënë se po ta dinte që do të mbahet parada nuk do të dilte, teksa pjesëmarrësit në paradë kanë shfrytëzuar rastin që të fotografohen me të duke e futur si pjesë të këtij manifestimi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.