Demokracia Suedeze apo ajo Prizrenase…!

Derisa në Stokholm të Suedisë dje u dogj libri i shenjtë Kurani me lejen e organeve të rendit, në qytetin e Prizrenit një e huaj me gjasë nga Suedia apo Zvicra lirisht shprëndan Bibla në Shadërvan fëmijëve të dalur nga Shkolla.

Për informim të Suedisë në Prizren jetojnë 97% të përkatsisë islame, si dhe pakicat tjera fetare me qindra vjet pa e penguar harmoninë fetare me Xhami,Kisha dhe tempujt tjerë fetare…

Kush duhet sipas jush të merr dhe shprëndan qmimin Nobel të paqes Prizreni apo Stokholmi, ka shkruajtur një vizitor i Prizrenit për Rtv Besa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.