Dhunimi i 11-vjeçares/ Jep dorëheqje edhe Drejtori për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve, Ali Gashi

Pas rastit të dhunimit të 11 vjeçares, si akt moral jep dorëheqje Drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve, z. Ali Gashi.Dorëheqja ka ardhur si akt moral i z. Gashi, pasi që njëri nga të dyshuarit për dhunim ka qenë në mbajtje të dënimit në institucione korrektuese për disa vepra penale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.