Digjen dy vetura në Prishtinë

Dy vetura private janë përfshirë nga zjarri dje në Prishtinë.
Sipas Policisë, veturat ishin të parkuara në parking.

Zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarrin. Veturat e përfshira nga zjarri janë konfiskuar për ekzaminim dhe hetime të mëtutjeshëm.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.