Disa fshatra të Prizrenit sot pa furnizim me ujë për shkak të reduktimeve nga KEK

“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN konform njoftimit nga ana e KEDS- it për ndërprerje të energjisë elektrike, ju njofton se sot me datën 13.01.2023 prej orës 09:30 deri në ora 16:30, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë tek Stacioni i Pompave “ Sozi” në Fshatin Nashec dhe pa furnizim të ujit të pijes kanë mbetur këto fshatra:

F.sh Planej
F.sh Gorozhup
F.sh Mile
F.sh Mazrek
F.sh Gjonaj
Grazhdanik
Nashec
Tupec
Atmaxhë
Kobaj
Një pjesë e Qytetit të rrugës së Nahecit

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike, do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijes.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.