Dogana me aksion në veri, kontrollon bizneset që i ikin tatimit

Oficerët doganorë të asistuar nga Policia e Kosovës sot në orët e para të mëngjesit kanë realizuar kontrolle në tri lokacione në veri të vendit.

Ky operacion ka filluar në orët e para të mëngjesit ku qëllimi ishte të kontrollohen bizneset të cilat operojnë në rajonin e Zubin Potokut, respektivisht dy lokacione në fshatin Zupce dhe një tjetër në fshatin Uglar.

Operacioni ka pasur qëllim kontrollin e bizneseve pë shmangje të tatimit si dhe veprimtari ilegale të kontrabandimit të mallrave.

Dogana në njoftim ka thënë se ky operacion ka rrjedhur pa asnjë incident.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.