E konfirmon KFOR :Gjuajtje me armë zjarri në Zubin Potok

Zëdhënësi i KFOR ka konfirmuar se në Zubin Potok ka pasur të shtëna armësh, por që sipas zëdhënësit të KFOR ende nuk dihet se a kanë qenë të shtëna në drejtim të patrollës së pjesetarëve të KFOR apo në ajër.

Më herët është raportuar se të shtënat kanë qenë në drejtim të KFOR, por kjo nuk u konfirmua, meqe pergjigja e tyre ishte se do te marrin informacione shtëse, dhe se asnjë pjesetar nuk është i lënduar./Venhar Isufi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.