Edhe deputeti dhe anëtari i komisionit për Arsim Dimal Basha i shkollon fëmijët jashtë vendit

Dimal Basha e Rrahman Jasharaj u përplasen sot për grevën. Deputeti i Vetëvendosjes që është edhe anëtar i komisionit për Arsim.

Por del se edhe ai si shumica e politikanëve kosovarë i shkollon fëmijët e tij jashtë Kosovës.

Në një emision live, Dimal Basha raportohet se pati deklaruar se fëmijët e tij nuk shkollohen në Kosovë. Ai ka thënë se fëmijët e tij vijojnë mësimet jashtë shtetit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.