Ekipi i Kosovës parakalon në ceremoninë hapëse të Olimpiadës në Kinë

Kosova sapo ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore, të cilat mbahen në Pekin të Kinës deri më 20 shkurt.

Në këtë ceremoni priu skitari Albin Tahiri, si bartës i flamurit tonë shtetëror. Tahiri është shoqëruar nga një ekip teknik i Komitetit Olimpik të Kosovës, ndërsa ka munguar skitarja Kiana Kryeziu.

Ishte paraparë që ekipit kosovar në ceremoni t’i printe Kiana Kryeziu bashkë me Albin Tahirin.

Por Kiana nuk u lejua të marrë pjesë në ceremoni për shkak se kishte pasur kontakt me trajnerin Agim Pupovci, i cili ka rezultuar pozitiv në një test të Covidit, ndonëse nuk ka simptoma dhe është në gjendje të mirë shëndetësore.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.