Ekskluzive: Hashim Thaçi ndodhet në Kosovë

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka ardhur sot në Kosovë. Burime të IndeksOnline bëjnë me dije, se arsyeja e ardhjes së Thaçit në Kosovë është për të vizituar nënën e tij, e cila ditë më parë kishte disa probleme shëndetësorë.

Kësisoj, kjo është ardhja e parë e Thaçit në Kosovë, pas ngritjes së aktakuzës në nëntor të vitit 2020.

Procesi gjyqësor në rastin e tij dhe krerëve tjerë të UÇK-së ka nisur pak muaj më parë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.