Eskurzionet me vend e pa vend në Brezovicë, qindra nxënës ecin me kilometra në këmbë deri tek pista (VIDEO)

Edhe pse në Brezovicë po mbretëron një mot i ftohtë dhe me borë shumë Shkolla janë duke i dërguar fëmijët në eskurzione edhe pse momentalisht për shkak të kushteve të rënda nuk po punon as teleferiku por as shumica e lokaleve atje dhe nxënësit janë duke u detyruar të bëjnë një rrugë të gjatë në këmbë pasi që autobusat janë duke u parkuar shumë larg nga pista e Brezovicës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.