Evakutohet përsëri aeroporti i Baselit, alarm për bombëAeroporti Ndërkombëtar i Baselit në Zvicër, sërish është evakuuar gjatë ditës së sotme, pas një alarmi për bombë.

Në mesin e pasagjerëve të cilët kanë qenë në këtë aeroport ka dhe shqiptarë, të cilët kanë qenë duke udhëtuar për destinacione të ndryshme.

Ndryshe një evakuuim i tillë në Aeroportin e Baselit ka ndodhur dhe gjatë ditës së djeshme. Arsyeja e saktë e evakuimit fillimisht ishte e paqartë. Por më vonë prefektura zvicerane konfirmoi se “terminali duhej të evakuohej për arsye sigurie pas një kërcënimi me bombë”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.