Fehmi Kupina zgjidhet kryesues i Kuvendit Komunal të Prishtinës

Fehmi Kupina e Lidhjes Demokratike të Kosovës është zgjedhur kryesues i kuvendit komunal të Prishtinës.

Në sallë kanë qenë të pranishëm 42, prej tyre kanë votuar 25 asamblistë dhe të gjithë pro kandidaturës së Kupines.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.