Fillon mbledhja e dy qeverive, Garda e FSK-së rreshtohet para dy kryeministrave

Në prani të kryeministrave Albin Kurti të Kosovës, Edi Rama të Shqipërisë, si dhe kabinetit qeveritar të të dy vendeve respektive, sot në Prishtinë mbahet mbledhja e përbashkët e dy qeverive.

Garda e FSK-së tani është rreshtuar për të pritur me ceremoni të larë shtetërore kryeministrin Rama i cili pas pak zbret në tapetin e kuq të shtruar nga kryeministri Kurti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.