Fluks në Morinë, qytetarët kosovarë “vjeshtojnë” drejt Shqipërisë

Jo vetëm në verë, por edhe gjatë vjeshtës qytetarët kosovarë kanë zgjedhur Shqipërinë për fundjavë.

Ditën e sotme është konstatuar një fluks i lartë makinash në pikën e kalimit kufitar.Si duket qytetarët kanë dashur që të shfrytëzojnë motin e mirë me diell këtë fundjavë në Shqipëri.

Policia kufitare prej mëngjesit punon me procedurë të përshpejtuar dhe shtatë sportele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.