Foshnja e parë në Prizren në vitin 2022 është mashkull

Në Spitalin e Prizrenit ka lindur foshnja e parë për vitin 2022.

Foshnja e parë për vitin 2022 është e gjinisë mashkullore.

“Nëna dhe fëmija gëzojnë shëndet të plotë”, njofton drejtori i Spitalit të Prizrenit, Afrim Avdaj.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.