Foto: Flamuri i Turqisë pasi që është hequr nga shtylla është gjetur në “Lumbardh”


Natën e 17 Shkurtit 5 persona nga fshati Romajë dyshohet sa kanë ardh në Prizren dhe kanë hequr flamurin e Tuqisë nga një shtyllë afër Shadërvanit bëjnë të ditur burimet, derisa dje po i njëjti flamur është gjetur në Lumbardh pohojnë dëshmitarët të cilët e kanë dërguar këtë foto në Rtv Besa.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.