Fshatrat;Zhur, Vermicë, Dobrush dhe Shkozë nesër me reduktime të ujit

Ju njoftojmë se me rastin e punimeve nga ana e KED-si, ne tensionin e larte, me datën 13.08.2022 , nga ora 09:00 – 16:00, do të kemi ndërprerje të furnizimit me rryme tek stacioni i pompave ne Vermicë. Si pasoje, pa ujë do te mbesin këto vendbanime:

Fshatrat;
• Zhur
• Vermicë
• Dobrush dhe
• Shkozë

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Faleminderit për mirëkuptim, thuhet në njoftimin e Hidroregjionit Jugor në Prizren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.