FSK-së i shtohen edhe dy nënoficerë pas shkollimit në Turqi

Forcës së Sigurisë së Kosovës i janë shtuar edhe dy nënoficerë pas shkollimit në Turqi.

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se dy nënoficerët, Arben Kasumi dhe Besnik Ukshini kanë diplomuar me sukses të lartë në mesin e 96 kolegëve tjerë turk.

“Shtohet numri i nënoficerëve profesionist nga shkollat specialistike të vendeve partnere. Në Shkollën e lartë të Nënoficerëve në Republikën e Turqisë, dje dy nënoficerët tanë, rreshter shtabor Arben Kasumi dhe rreshter Besnik Ukshini diplomuan me sukses të lartë, në mesin e 96 kolegëve tjerë turq dhe vendeve tjera pjesëmarrëse”.

“Mirënjohje për forcat turke për mundësinë e dhënë dhe urime për nënoficerët tanë. Vazhdojmë drejtë sukseseve të reja!”, ka shkruar Mehaj në Facebook./Indeksonline

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.