Gjermani vjen në Mitrovicë dhe konvertohet në mysliman në xhaminë e Shipolit

Një gjerman me emrin Daniel Thul, ka ardhur në Mitrovicë dhe është konvertuar në islam.

Kështu ka njoftuar hoxha Fatmir Latifaj, i cili bëri konvertimin në xhaminë e Shipolit, shkruan “Jepi zë”.

Njoftimi i plotë nga Latifaj:

Pas nje rrugëtimi shpirtëror njoftohet i riu Gjerman me të mirat e fesë Islame.

Dhe çdo njeri me zemer të pastërt kur e shijon ëmbëlsin e Islamit e dëshiron të jetoj me këtë bekim.

Sot Daniel Thul konvertohet në Islam i deshirojm gjitha të mirat në jetë dhe e lusim Allahun që ta forcoj për rrugëtimin e mbetur të jetës së tij në paqe dhe dashuri.
Me respekt v’llau juaj

Fatmir L.
Shipol, Mitrovicë

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.