Gjermanja pranon fenë islame në Xhaminë shqiptare në Leverkusen të GjermanisëBukuria dhe vërtetësia e fesë Islame është ajo që rrezaton dhe ndriçon zemrat e atyre që dëshirojnë ta njohin të vërtetën ku dita ditës jemi dëshmitarë se numri i muslimanëve shtohet nga motrat dhe vëllezërit tanë që me vetë-dëshirë e pranojnë islamin. Sot në xhaminë tonë MESXHIDI AKSA Leverkusen pranoi Islamin pranë imamit Hoxhë Hasan Baftijari nji vajzë Gjermane e quajtur Zora Ercosman . Pasi Imami i shpjegoi rreth Islamit, u diskutua gjerë e gjatë rreth fesë islame dhe pasi që u konstatua së me bindje dëshiron ta pranoj Islamin dhe pa imponim motra shqiptoi shehadetin-deklaraten Islame duke u bërë muslimane, raporton Rtv Besa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.