Hajnat ia mësyjnë depos me makina të ndërtimtarisë në Prizren, vjedhin pajisje në vlerë të 56 mijë

Cak i vjedhjes gjatë ditës së djeshme ka qenë një depo në lagjen Arbana në Prizren, raporton Sinjali.

Rasti është denoncuar paradite nga pronari i depos, i cili ka deklaruar se dëmi i shkaktuar si pasojë e vjedhjes kap vlerën e mbi 56 mijë eurove.

Vjedhja dyshohet së është kryer gjatë natës, periudhë kjo që është shfrytëzuar nga hajnat, të cilët kanë arritur të vjedhin disa makina suvatimi e pajisje të tjera për ndërtimtari dhe më pas janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Si rezultat i denoncimit, njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes, ku kanë kryer ekzaminimet e nevojshme që ndihmojnë në zbardhjen e rrethanave të rastit dhe identifikimin e personave të dyshuar.

Me urdhër të prokurorit, rasti është iniciuar ‘Vjedhje e rëndë’, ndërsa veprimet tjera do ndërmerren posa të kapen të dyshuarit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.