Haskuka: Dëshpëruese, vunë nënshkrimin për mëditje,por mungojnë për buxhetin komunal!

Seanca e tretë kur mungojnë kuvendarët e PDK, LDK, AAK dhe Nisma, por shumë interesante që janë nënshkruar në listën për mëditje.

Shumë dëshpëruese që rialokimi i buxhetit për gratë lehona në një vit të pandemisë nuk votohet.

Falënderoj ata që ishin në sallë dhe I pritën kolegët për një kohë të gjatë.

Qytetarët do të ju ndëshkojnë me 17 tetor!, ka shkrujtur Haskuka në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.