HIDROREGJIONI JUGOR njofton se 5 fshatra në Malisheve s’do të kenë ujë sot deri në ora 14:00

K.R.U “HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN-Njesia operative ne Malisheve njofton konsumatorët se me datë 23.03.2022 nga ora 10:00-14:00 në bazë të njoftimit për ndërprerje të rrymes nga ana e KEDS-it ku paraqitet problem me furnizim me rrymë tek Stacioni i pompave në “Gurbardh” , pa ujë do të mbesin:

GURBARDH
TURJAKE
LUMISHTE
MIRUSHE dhe
BURIM.

Me rastin e funksionalizimit të rrymës, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë në këto fshatra.

Ju falenderojmë për mirëkuptim

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.