Hidroregjioni Jugor njofton se do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes nesër në disa Lagje të qytetitKRU “HIDROREGJIONI JUGOR”SH.A  njofton konsumatorët se me datë 23.02.2024 për shkak të ndër prerjes së energjisë elektrike nga ana e KEDS – it ku paraqitet problem me furnizim me energji elektrike tek “40 Bunarët” dhe tek rezervuari ” Shpati” do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes në disa Lagje të qytetit.
Ndërprerja e furnizimit me ujë do të jetë nga ora 09:00 deri në orën 15:00!

Lagjet të cilat afektohen nga kjo ndërprerje janë:

Lagjia “Dardania”
Kurilla pjesërisht
Rruga ukë Bytyqi
Kazerma e FSK- së

Me rikthimin e furnizimit të rregullt me energji elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë të pijes në këto Lagje.

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.