“HIDROREGJIONI JUGOR“: Udhëzohet që uji të vlohet për pije dhe të rritet kujdesi për shfrytëzim

“HIDROREGJIONI JUGOR“ në Prizren njofton konsumatorët e qytetit të Prizrenit se nga reshjet e mëdha të djeshme të shiut është ndotur uji tek „40 Burimet“, prandaj udhëzohet që uji të vlohet për pije dhe të rritet kujdesi për shfrytëzim deri në njoftimin tjetër.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.