Iftari në Prizren bashkon deputetët e Vetëvendosjes dhe Anton Çunin e LDK-së

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje Eman Rrahmani dhe Visar Korenica bashkē me Haxhi Avdylin (GUXO) sonte kanë ngrënë iftar së bashku me Anton Çunin e Lidhjes Demokratike të Kosovës në iftarin tradicional të Shoqatës Esnaf në Prizren.

Në një fotografi, të katërt janë parë në një restorant të ulur pranë njëri tjetrit dhe me buzëqeshje në fytyrë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.